Profita de cele mai mari reduceri la Winter Sale

Profita de cele mai mari reduceri la Winter Sale

DISTRIBUIE POVESTEA NOASTRA PRIETENILOR TAI

Acum este momentul pe care l-ai asteptat tot anul, perioada reducerilor la Bman. Doar in aceste zile iti poti achizitiona articolele vestimentare preferate, la preturi mai mult decat avantajoase. Iti punem la dispozitie pulovere, pantaloni, incaltaminte, geci, veste si multe altele, in limita stocului disponibil. Esti curios ce alte produse la preturi mici mai poti gasi pe site-ul nostru? Haide sa le descoperim impreuna!

Pulovere

Iarna nu s-a sfarsit inca, deci cu siguranta vei mai putea purta pulovere o perioada de timp. Daca garderoba ta are nevoie disperata de o pata de culoare, iti recomandam un pulover tip helanca caramizie barbati 100% bumbac natural bman, la super pretul de doar 139 lei. Acesta este un produs tricotat care este caracterizat de o textura matasoasa la atingere si un aspect clasic, usor de integrat in tinutele de zi cu zi. Puloverul a fost realizat printr-o tehnologie care impiedica scamosarea materialului, chiar si dupa purtari indelungate. Combina-l cu jeans, pantaloni office, ghete sau pantofi eleganti si te bucuri de confort, dar si de un look safe.

Camasi

Camasile nu trebuie sa lipseasca niciodata din garderoba unui gentleman. Fie ca porti camasa zi de zi sau doar atunci cand mergi la un interviu, trebuie sa te asiguri ca in dulap ai cel putin o camasa calitativa. Noi iti recomandam o camasa barbati simpla bleu deschis 100% bumbac natural, pe care o poti achizitiona acum de pe site, la numai 199 lei! Materialul este usor de calcat, iar modelul prezinta manset cu dubla funcionalitate, pentru butoni sau nasturi. Gulerul este deschis si intarit cu balene pentru a avantaja orice tip de fizionomie.

Ghete

Ghetele clasice nu se vor demoda niciodata, asa ca daca nu ai inca o pereche, iti putem recomanda ghete barbati negre model brogue din 100% piele naturala, la numai 439 lei. Acestea au fost realizate pe un tipar elegant, care ofera confort sporit la purtari regulate. Ghetele sunt captusite la interior cu piele de vita, au sireturi asortate si talpa antiaderenta, din spuma eva extra light.

Geaca

Fie toamna sau iarna, o geaca nu te va lasa la greu atunci cand vremea devine capricioasa. Pentru tine avem un model de geaca barbati toamna-iarna cafenie aronia, la pretul redus de doar 270 lei. Geaca este confectionata dintr-un material premium, umplut cu vatelina pentru extra caldura si protectie, fiind flexibila si fina la atingere. Designul este unul casual, cu dungi longitudinale, buzunare laterale si interioare si inchidere prin fermoar metalic.

Pantaloni

Pantalonii office barbati confortabili maro inchis essentials comfort vor deveni noua ta pasiune dupa ce ii vei imbraca. Acestia sunt confectionati dintr-un amestec de lana si se evidentiaza printr-un aspect cool si un material care nu formeaza cute. Sunt ideali pentru purtarea la birou, dar si in cadrul evenimentelor de tip business. Nu mai spunem ca pretul redus de 224 lei ii face sa fie perfecti.

 

Nu mai ezita si intra pe site pentru a profita de stocul limitat de produse din cadrul Winter Sale, de la BMan!

DISTRIBUIE POVESTEA NOASTRA PRIETENILOR TAI

Articol scris de: Digital news

ALTE ARTICOLE