Sfaturi pentru actualizarea garderobei atunci cand pierzi din greutate

Sfaturi pentru actualizarea garderobei atunci cand pierzi din greutate

DISTRIBUIE POVESTEA NOASTRA PRIETENILOR TAI

Asadar, ti-ai setat cateva obiective pentru noul an de care ai reusit sa te tii si esti in proces de slabire, ceea ce inseamna ca ai nevoie de haine noi... dar inca lucrezi la greutatea si la kilogramele pe care le ai in obiectiv, asa ca vrei sa faci cumparaturi strategic?

BMan vine in ajutorul tau! In acest articol vom sublinia cateva sfaturi pentru a face cumparaturi in timp ce te aflii in procesul de slabire.

Cumpara curele care se „micsoreaza” cu tine

Pe masura ce slabesti, accesoriul de care vei depinde cel mai mult este cureaua ta. Pantalonii tai vor incepe sa fie mai largi, dar nu suficient de largi pentru a garanta cumpararea unei marimi complet noi... inca.

Problema la modelele normale de curea este ca exista doar 5 gauri, toate la aproximativ 2,5 cm una de alta. Dar greutatea si dimensiunea corpului tau nu fluctueaza in centimetri, ceea ce inseamna ca exista sanse mari sa iti fie cureaua prea slabita sau prea stransa la un moment dat.

Ca sa nu mai vorbim ca in timpul zilei, marimea taliei tale fluctueaza pe masura ce mananci si bei, cantitatea de apa din piele si organe se schimba si asa mai departe. Aceasta inseamna ca te extinzi adesea pe masura ce ziua trece si te contracti din nou in timpul orelor in care dormi.

De aceea, iti recomandam sa ai curele potrivite mai multor marimi astfel incat sa te poti adapta in functie de greutatea ta din fiecare etapa a procesului de slabire.

Cumpara hainele care ti se potrivesc acum… nu hainele care speri ca ti se vor potrivi candva

A cumpara haine mai mici in care doriti sa va potriviti in cele din urma nu are sens, deoarece:

Nu le poti purta confortabil,

Au efectul de stramt daca incerci sa te strangi in ele

Ele pot fi de fapt descurajatoare si te faca sa te simti prost cu tine insuti

Cumpara haine care se potrivesc bine si arata grozav pe corpul tau asa cum este acum, nu asa cum speri ca va deveni.

Realist vorbind la unele obiective nu ajungem, astfel ca exista riscul sa achizitionezi produse pe care nu vei ajunge niciodata sa le porti

Inlocuieste mai intai elementele pe care le porti cel mai des

Te reprezinta un anume fel de bluze si pantaloni dar acum, de cand ai slabit, ai ramas fara optiuni din garderoba ta? Cumpara altele noi!

Motivul pentru care vrei sa cumperi inlocuitori pentru hainele pe care le porti cel mai mult este pentru ca vrei sa te simti bine in fiecare zi! Hainele pe care le porti cel mai des ar trebui sa ti se potriveasca bine, pentru ca la urma urmei, acestea sunt cele ce te fac sa te simti cel mai confortabil si in pielea ta.

Lucrurile pe care le purtati doar ocazional sau aproape deloc, le puteti amana pana cand va apropiati de greutatea dorita.

 Incepe prin a arunca o privire mai atenta asupra dulapului tau si identifica cele 5-6 lucruri esentiale, fara de care nu ai putea sa te simti in largul tau si incepe prin a le inlocui. Fa-ti griji pentru orice altceva mai tarziu.

Sarbatoreste micile victorii

Desi acest lucru nu este specific pentru imbracaminte, la BMan apreciem toate realizarile celor care fac parte din comunitatea noastra. Fiind parteneri ai tuturor evenimentelor din viata dumneavoastra, stimam si aplaudam toate realizarile personale.

Speram ca sfaturile enumerate de noi sa va motiveze si sa va ajute in atingerea obiectivelor pe care vi le-ati propus. Nu uitati ca fiecare munca merita laudele sale.

Sarbatoreste micile castiguri cand poti si rasplateste-te pentru cat de departe ai ajuns!

Citeste si:

TIPURI DE INCALTAMINTE DE PURTAT IN 2023

PULOVERE PE CARE TREBUIE SA LE INCERCI IN ACEASTA IARNA

TRENDURI VESTIMENTARE PENTRU BARBATI IN 2023

DISTRIBUIE POVESTEA NOASTRA PRIETENILOR TAI

Articol scris de: Digital news

ALTE ARTICOLE