Tipuri de incaltaminte de purtat in 2023

Tipuri de incaltaminte de purtat in 2023

DISTRIBUIE POVESTEA NOASTRA PRIETENILOR TAI

Pentru multi dintre noi, trendurile sunt extrem de utile, deoarece ne ofera, an de an, posibilitatea de a ne exprima si a ne modifica garderoba dupa bunul plac. Daca despre haine tot am vorbit, astazi vrem sa abordam si subiectul incaltamintei, pentru ca stim cu totii ca pantofii sunt primul aspect pe care o persoana il observa la tine. Haide sa vedem impreuna ce tipuri de incaltaminte sunt la moda in anul 2023.

Pantofii sport

Ne place sau nu, de multe ori factorul comoditate sau confort bate orice incercare de a fi elegant sau de a respecta trendurile. Dar nu trebuie sa ne intristam, ci putem alege sa vedem partea plina a paharului. Incaltamintea comoda este la mare cautare in acest an si vorbim aici despre sneakers, realizati din diverse materiale cu designuri mai mult sau mai putin indraznete. Daca nu vrei sa iesi din zona ta de confort sau iti doresti o pereche de pantofi sport care sa poata fi purtata la mai multe tinute, iti recomandam sa optezi pentru o pereche de Pantofi Casual Albi Barbati Sneakers 100% Piele Naturala Albert sau o pereche de Pantofi Business Casual Cafenii Tip Sneakers 100% Piele Naturala Vitel. Fiecare dintre acestea iti ofera atat confort, dar si un look fresh, tineresc si foarte in pas cu moda.

Ghete de tranzitie

Stim ca vremea din aceasta parte a lumii nu iti permite sa porti doar pantofi sport, asa ca avem o solutie pentru tine. Daca nu esti fan al incaltamintei sport, fii atent la aceste recomandari. Se pare ca ghetele nu pleaca nicaieri nici in anul 2023, ba chiar sunt mai cautate ca niciodata. Daca vrei o pereche de ghete super comoda, usor de purtat cu jeans sau pantaloni chinos, poti opta pentru o pereche de Ghete Barbati Office Chukka Maro Inchis 100% Piele Intoarsa, super comode da si foarte aspectuoase. Daca esti mai degraba fan al stilului ceva mai clasic, avem ceva in magazinul nostru online si pe gustul tau. Nu ai cum sa refuzi o pereche de Ghete Barbati 100% Piele Naturala Cafenii Design Brogue, intr-o nuanta superba de maro, care sa te faca sa te simti bine, dar si sa arati incredibil.

Pantofi eleganti

Anul 2023 nu uita nici de barbatii care au nevoie sau carora le place sa fie eleganti, in viata de zi cu zi sau la ceremonii. Pentru acestia am desemnat o sectiune speciala pe site-ul nostru, care contine mai multe modele de pantofi eleganti, din piele naturala, extrem de apreciati, atat pentru design, cat si pentru confortul sporit. Exemple perfecte sunt Pantofii Barbati Oxford Negru Semilucios 100% Piele Naturala, perfecti pentru ceremonii sau Pantofii Bleu Ocean Derby Brogue Barbati 100% Piele Naturala Nubuc, pentru barbatul care nu se teme de o pata de culoare in garderoba sa.

Alege cei mai potriviti pantofi si in anul 2023 si asorteaza-i cu incredere la tinutele tale. Intra pe site si alege incaltamintea care sa te ajute sa arati, dar si sa te simti bine!

DISTRIBUIE POVESTEA NOASTRA PRIETENILOR TAI

Articol scris de: Digital news

ALTE ARTICOLE